Disclosure: jag blev inbjuden att uppleva detta erbjudande.

om du någonsin önskat att du kunde besöka Bibbidi Bobbidi Boutique men överskridit, um, 12 år åldersgräns, nu är din tid att lysa. Karaktär Couture upplevelser är makeovers för vuxna på Walt Disney World inspirerad av Disney tecken. De kan innehålla hår, smink och naglar eller någon kombination av de tre. Jag rekommenderar starkt denna magiska extra för din nästa resa till Walt Disney World.

tecken Couture bilder

tecken Couture bilder

dessa bilder är från min första tecken Couture makeover erfarenhet. Jag valde att bli inspirerad av Ursula innan jag gick till en Villains After Hours party På Magic Kingdom. Ursulas blå ögonskugga är lite mycket för mig så jag bad om att få hennes nivå av glamour men ser mer ut som Marilyn Monroe. Jag ville känna mig lite mer vacker och lite mindre karaktär. Har du någonsin insett att Ursula och Marilyn båda hade skönhetsmärken i ansiktet? Jag trodde det gjorde det till den perfekta mashupen. Jag bad om en stor updo-frisyr inspirerad av Ursulas långa vågiga hår. Så här visade det sig. karaktär Couture bilder

karaktär Couture bilder (stillbilder från min Instagram Story På Magic Kingdom)

karaktär Couture Disney Makeover på Walt Disney World karaktär Couture Disney Makeover på Walt Disney World

karaktär Couture priser

priserna för denna upplevelse är a la carte vilket innebär att du väljer vilken tjänst(er) du vill ha gjort individuellt. För hår, smink och naglar är priset $145 plus skatt och gottgörelse. Alla tre tjänsterna kan ta upp till 2 timmar beroende på ditt utseende. För en karaktär Couture frisyr ensam är det $ 75 plus skatt och gottgörelse och kan ta upp till en timme. Bara sminken är $50 plus skatt och gottgörelse och kan ta upp till 30 minuter. Naglar ensam är $20 plus skatt och gottgörelse och kan ta upp till 30 minuter. Gottgörelse för god service är den typiska 20%.

karaktär Couture recension

är detta Bibbidi Bobbidi Boutique för vuxna?

i princip bara minus temainställningen. Makeovers är som vuxen magi och den här upplevelsen är allt jag vill att den ska vara. Det finns ingen åldersgräns för karaktär Couture makeovers gör det roligt för familjer att uppleva tillsammans. Min stylist gjorde det roligt och spännande med sin goda energi och äkta entusiasm för alla utseende val jag gjort. Det kändes verkligen som den ultimata flickaktiga upplevelsen. Det var en allround stor upplevelse.

Ojemah gjorde mitt hår och naglar. Taylor gjorde min smink. Vanligtvis har du en artist.

karaktär Couture bilder

Disney karaktär Couture Video

Disney karaktär Couture platser

det finns en hel del platser runt Walt Disney World för att få ditt hår och makeup gjort. Du kan dock bara få en karaktär Couture makeover på några olika Disney arenor.

tecken Couture platser inkluderar:

 • Disneys Grand Floridian Resort & Spa på Senses Spa salong nära Disneys Wedding Pavilion
 • Disneys Coronado Springs Resort På La Vida salong nära fitness center
 • Disneys Yacht Club Resort På Ship Shape salong nära stränderna n Cream restaurant
 • Disneys Wilderness Lodge på Salon vid källorna nära poolen
 • i rumstjänster är tillgängliga för en extra avgift på $30 (måste boka minst 24 timmar ut)

Disney Character Couture Ideas

till att börja med finns det inte exempel på foton att välja mellan för karaktär Couture makeovers så det är bra att ha en uppfattning om vad du vill. Jag rekommenderar åtminstone att veta vilken karaktär du vill ha ditt utseende inspirerat av innan du går. Om du är i glam är det förmodligen enkelt och roligt. Jag använde Pinterest för att få ideer och för att jag ville se glamorös tog jag med mig ett digitalt collage på min telefon som inkluderade brudsmink och vackra, lösa curl updos. Om du vill ha något särskilt tycker jag att det är viktigt att säga exakt vad du tycker om ett sminkutseende som du tar med som ett exempel.

om du inte riktigt har gjort ditt hår och smink kan det verka överväldigande. Jag tycker att det är bra att berätta för dem vem du vill se ut och be om att bli förvånad. Kosmetologer är trots allt konstnärer! Det finns verkligen inget att oroa sig för.

de mest populära looken är Belle och Rapunzel. Belle har den klassiska signaturen halv upp, halv ner frisyr med bulle och lockar. Det är verkligen en vacker stil på alla! Rapunzels stora fläta med blommor är en ikon på egen hand. Om du ska till Punzie, ta med egna blommor för säkerhets skull.

om du vill ha något enkelt men princessy gå till en stor, elegant bulle! Det ser bra ut med en tiara, ditt hår kommer att hålla sig ur ditt ansikte och dessa stilar har stor uppehållskraft.

tecken Couture Tips

en del av Disney makeover kul är verkligen ser en skillnad i före och efter att känna att du har förvandlats. Jag tror att inkludera tekniker som du inte gör i din dagliga smink kan hjälpa till med det. För att extra magi prova en av dessa:

 • glitter läppar
 • glittrande ögonmakeup
 • glitter i håret
 • glitter någonstans verkligen
 • falska fransar
 • lägga till en liten tillfällig hårfärg (tvättar rätt ut)
 • få ditt hår böjt eller retad (hej, volym!)

Observera också att när du ska få ditt hår stylat bör du komma med rent, torrt hår. Du vill inte att din tid tid tas upp av föning. På samma anteckning skulle jag gå fräsch ansikte sans smink. Att applicera smink över rester av sminkborttagare äventyrar kvaliteten och hållbarheten hos en look.

om du ska prinsessa, de säljer tiaror på tre olika prispunkter: $5, $10 och $50. Jag hörde att $ 50 är enorm och jag måste se den någon gång.

slutligen kan du ta med speciella föremål som du vill ha med i ditt utseende som din egen tiara eller huvudstycke, speciella ögonfransar, glitter etc. Jag blev positivt överraskad över hur många roliga, färgglada förnödenheter de hade men om du vill ha en viss något är det bäst att ta med det.

kan Killar få en karaktär Couture Makeovers?

Ja, killar kan! Min vän Tim förvandlades till ärr. Jag var inte säker på vad de skulle kunna göra för en kille makeover. Män har ofta kortare hår, vilket begränsar stylingmöjligheterna. Slutprodukten var mycket överraskande! I slutändan var hans hår och smink riktigt kul och det var en stor skillnad i före och efter. Jag tror definitivt att han såg inspirerad av Scar. Det tog honom mycket mindre tid att omvandla än jag.

 Character Couture Mäns Look

hur man bokar Character Couture

för mer information, besök DisneyCharacterCouture.com. (webbplatsen har varit nere nyligen..) Jag tror att du kan bara faktiskt boka genom att ringa och 407-WDW-Spa kan sätta dig till salong bokning.Du kan också boka genom att besöka en salong direkt. Om du är intresserad av att få din smink och eller hår gjort på Disney World, kanske du vill se mitt brudhår och smink gjort på Disneys Grand Floridian Resort & Spa för mitt bröllop.

du kanske också gillar:

Sephora sminkfester på Disney Springs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.